STORT SORTIMENTNICKELSÄKERTSNABB LEVERANSÖPPET KÖP I 30 DAGAR
Moms visas:
Cart
SvenskaEnglishРусский

Skapa ett armband med mönster från Sara Lilja på LilycatsDesigns

 

Att få personlig kontakt med så många av er och att hjälpa er hitta varandra och utbyta idéer och inspiration är bland det finaste jag vet som butiksägare. När jag såg hur några av våra svenska pärlare ville inspirera varandra i dessa tider då man ska försöka hålla sig inomhus och begränsa socialt umgänge, passade jag på och frågade Sara Lilja om jag kan hjälpa henne sprida skaparglädjen.

Sara skapar egna mönster till smycken i peyote-teknik. Miyuki Delica pärlor används oftast till denna teknik. I mönsterfilen ser du både exakta färger och antal pärlor som du behöver till armbandet. Självklart går det bra att använda andra färger och skapa egna spännande kombinationer.

Vi tackar Sara för mönstret hon delar med sig till er helt gratis.

Är du nyfiken på Saras skapande och fler av hennes vackra mönster? Här kommer klickbara länkar till hennes Facebooksida och till butiken på Etsy.

Ser det för svårt ut? Är du osäker på hur man gör? Vi lovar - det är lättare än du tror. Är du nybörjare, så förklarar vi grunderna i ett litet enkelt projekt HÄR. När du har pärlat en liten remsa och förstått dig på tekniken, så är du redo för ett armband.

Klicka på bilden nedan för att öppna filen. Spara den sedan, den kommer endast att finnas på Fina Pärlor under en kort tid!

Några vanliga frågor

 

- Hur många pärlor finns det i en förpackning?
- Miyuki Delicas i storlek 11/0 som används här säljs hos oss i 5g-förpackningar. En sådan förpackning innehåller ca 1000 pärlor. Vissa enstaka färger med äkta guld- och silverbeläggning säljs i 2g-förpackningar.

 

- Vilken nål och tråd ska jag ha?
- Vårt råd till alla som testar denna teknik för första gången är pärlnål #12 och Fireline 6LB. Ibland behövs en ännu tunnare nål, ha gärna #13 eller #15 hemma.

 

- Hur håller man reda på A, B, C-färgerna i mönstret?
- Alla jobbar olika. Häll pärlorna i små högar på din pärlmatta med en liten papperslapp bredvid varje hög. Använd sorteringsfat som du märker med bokstäverna. Vill du förgylla din hobby och pärla utan spill under långa perioder, så kan du ta en titt på våra proffsiga låsbara pärlbrickor.

 

Varukategorier
Handla
Information
SvenskaEnglishРусский

Moms visas: