STORT SORTIMENTNICKELSÄKERTSNABB LEVERANSÖPPET KÖP I 30 DAGAR
Moms visas:
Cart
SvenskaEnglishРусский

Vill du samarbeta med oss?

 

Några enstaka samarbeten är något vi öppnar upp för periodvis. Hur gärna vi än vill, så kan vi tyvärr inte samarbeta med alla som hör av sig, men vi tar mer än gärna emot din intresseanmälan. Vi går igenom och sparar ALLA, men kan tyvärr inte garantera att tacka ja. Har du aktiva Instagram- och Facebookkonton där du kan berätta för dina läsare om vårt samarbete, så är det ett stort plus, men vi prioriterar ofta bloggar och hemsidor. Har du en egen sida/sidor som handlar om pärlor, pyssel, kreativitet och allra helst smyckestillverkning? Då är du precis den vi söker och vill stödja. Fyll i dina uppgifter här nedan, låt oss veta hur du ser på ett eventuellt samarbete, så hittar vi kanske på något roligt tillsammans.

 

* obligatoriskt

I enlighet med dataskyddsförordningen vill vi härmed be dig bekräfta att vi får använda din mailadress för ytterligare information och kommunikation gällande eventuella samarbetstillfällen.

Du kan när som helst ändra dig genom att kontakta oss eller avbryta våra utskick genom att klicka på länken längst nere i våra mail.

 

 
 
 
Varukategorier
Handla
Information
SvenskaEnglishРусский

Moms visas: