STORT SORTIMENTNICKELSÄKERTSNABB LEVERANSÖPPET KÖP I 30 DAGAR
Moms visas:
Cart
SvenskaEnglishРусский

Köp- och leveransvillkor

 

 

Är du under 18 år? Nice! Men du behöver din målsmans tillstånd för att handla hos oss.

Leveransvillkor

Alla pärlare vet att pärlor ska gärna vara framme direkt, allra helst redan igår. Vi jobbar på det! Din order packas och överlämnas till Postnord oftast samma dag som du beställer. Därefter ligger normalleveransen på 2-6 vardagar. Internationella försändelser tar något längre tid, men är i regel framme om ca 1-2 veckor. Det kan dock ta upp till en månad för internationella försändelser att dyka upp även om det händer sällan.

Längre behandlingstider gäller under reor, då kan det ta oss några dagar extra att skicka iväg alla fynd.

En frakt- och hanteringsavgift på 35kr tillkommer på alla ordrar inom Sverige. Fraktkostnaden till andra länder kan variera, rätt kostnad syns i kassan så fort du väljer ditt land i rullningslistan.

 

Returpolicy/reklamationer

Hos oss har du hela 30 dagars öppet köp och kan lämna tillbaka varor som inte passade, förutsatt att dessa returneras till oss i oanvänt skick, ursprungligt antal och i sina originalförpackningar. Eventuella förseglingar skall vara obrutna. När du utnyttjar returrätt på grund av ångrat löp, står du själv för returfrakten. Kontakta oss alltid innan du returnerar något, glöm inte heller att bifoga din följesedel eller ordernummer i returen.
Summan för en godkänd retur återbetalas till dig omgående.

Upptäcker du några skador på dina varor och vill reklamera dessa, så ber vi dig kontakta oss först och beskriva felet. I de fall då en skadad vara skall skickas tillbaka till oss, bekostar vi givetvis returfrakten.

 

Betalningsalternativ

Observera: inte alla betalningsalternativ är tillgängliga för utrikeskunder. Välj ditt land i kassan för att se hur du kan betala för din order.

 

- Swish

Betala din order direkt med mobilen (kräver tillgång till appen Swish samt mobilt bank-ID). Inget Swish-nummer behövs när du beställer hos oss, betalningsförfrågan från butiken ser du direkt i appen efter en lagd order.

 

- Paypal

Betala med ditt Paypal konto eller bara med kort. Paypal låter dig genomföra en kortbetalning även utan någon inloggning.

 

- Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

Observera att din faktura skickas till dig via mail, till den mailadressen du uppger i samband med ordern. Tillsammans med varorna får du endast följesedeln. Önskar du att en pappersfaktura skickas till din bokföringsadress, så måste du kontakta oss.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 30 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 30 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.
 

- Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 

- Klarna Kortbetalning
Betala fort och smidigt med ditt bankkort
 

Prisgaranti

Som auktiriserad återförsäljare erbjuder vi prisgaranti på alla Preciosa och Aurora artiklar. Hos oss köper du Preciosa och Aurora billigast i hela Sverige - både pärlor och strass, både stora och små förpackningar. Klicka här för att läsa mer om hur prisgarantin fungerar.

 

Personuppgifter

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar informationen som du lämnar i kassan för att kunna kontakta dig angående din order, för att skicka våra nyhetsbrev till dig om du så önskade samt för att kunna ge dig tillgång till hela din orderhistorik vid behov.

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnumret du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Varubilder och färger

Vi gör vårt bästa för att återge varornas exakta färger så noggrant som möjligt. Tänk dock på att färgåtergivning kan variera från skärm till skärm, små avvikelser i nyanserna kan därför förekomma.
Våra varubilder återger inte varornas verkliga storlekar. Var därför observant på artiklarnas exakta mått som anges i den fullständiga varubeskrivningen.
Observera att alla bilder i butiken tillhör Finaparlor.se eller våra partners och får endast kopieras och användas efter en överenskommelse. En tydlig länk till www.finaparlor.se är ett krav från vår sida.
Är du en bloggare, kursledare, designer osv och vill avända våra bilder för inspiration? Kontakta oss, så diskuterar vi saken och hjälper dig.


 

Varukategorier
Handla
Information
SvenskaEnglishРусский

Moms visas: