STORT SORTIMENTNICKELSÄKERTSNABB LEVERANSÖPPET KÖP I 30 DAGAR
Moms visas:
Cart
SvenskaEnglishРусский

Vi på Fina Pärlor får ofta frågor om rabatter, reor, erbjudanden och samarbeten.

Här har vi samlat svar på de vanligaste frågorna.

Kan man få rabatt?

Det kan man! Är du en ny kund, så välkomnas du till butiken med ett erbjudande om 10% rabatt på ditt första köp om du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Har du råkat klicka bort ditt rabattfönster? Ingen fara! Hör av dig, så får du en rabattkod av oss. Är du en återkommande kund, så kan du också handla billigare hos oss.

 

Kan ni sponsra mig med pärlor/material?

I regel inte. Fina Pärlor får väldigt många liknande förfrågningar och kan tyvärr inte hjälpa alla, hur gärna vi än vill. Sponsringsbudgeten är begränsad och planeras alltid i förväg, men den finns! Hör av dig med ditt förslag, så tar vi en titt på det tillsammans.

 

Vill ni samarbeta med mig?

Vi älskar samarbeten, men måste begränsa oss till vissa utvalda. Vi har också bestämda önskemål om hur ett samarbete ska se ut. Har du ett seriöst förslag på hur vi kan lyfta varandra, så ser vi fram emot att höra från dig och diskutera detaljerna. Det vi oftast tackar nej till är Instagram- eller Facebookkonton. Det är alltid en plus om du har även dem, men vi prioriterar bloggar och hemsidor.

 

Vi är ett UF-företag. Kan ni sponsra oss?

Vi kan tyvärr inte sponsra alla UF som vänder sig till oss. Därför erbjuder vi inga gratis pärlor. Däremot hjälper vi gärna till med rabatter, så ni får en smidigare start. Hör av er, så berättar vi mer!

 

Jag har ett företag och tänker göra ett stort inköp från er. Erbjuder ni grossistpriser/rabatter?

Fina Pärlor är ingen pärlgrossist, men vi har en smidig lösning för dig som vill satsa stort. Ansök gärna om att bli avtalskund hos oss, så får du veta mer.

Varukategorier
Handla
Information
SvenskaEnglishРусский

Moms visas: