STORT SORTIMENTNICKELSÄKERTSNABB LEVERANSÖPPET KÖP I 30 DAGAR
Moms visas:
Cart
SvenskaEnglishРусский

Årets färg 2023 – Viva Magenta!

 

Pantone, en av världens ledare inom färg- och designtrender, utser varje år en nyans för att inspirera alla hantverkare och formgivare och skapa en konversation kring färg. Inför urvalet tar de hänsyn till allt från modetrender och inredning till sociala medier och kultur.

Årets färg blev Viva Magenta med färgkoden 18-1750. Viva Magenta är en kraftfull röd nyans med ett vackert djup som tar stor plats på scenen. Pantone själva menar att färgen ska vara en självsäker och berättande färg som förmedlar lycka och optimism. Den spelar sig vackert tillsammans med rosa, lila och bruna toner, men om man vill skapa en häftig och lekfull färgkontrast fungerar Viva Magenta utmärkt tillsammans med jadegrönt.

Vi på Fina Pärlor har plockat fram ett stort sortiment av smyckestillbehör som kan hjälpa dig bli bekant med årets färg. Oavsett vilken typ av pärlor eller pyssel du tycker om att arbeta med så hittar du materialet i rätt färg hos oss. Vi har exempelvis trådar, Miyuki seed beads, glaspärlor, eller varför inte naturliga agatpärlor i rätt nyans för 2023?

En av våra personliga favoriter är såklart kristaller från Aurora och Preciosa, och precis rätt färg hittar du exempelvis här. Kom också ihåg att om du köper kristallerna från oss tillsammans med ett par passande öronkrokar så kan vi infatta dem åt dig helt gratis! Lämna ett litet meddelande till oss i kassan så kan vi hjälpa dig.

1 kommentar

Nathalie2 år sedan
En sån läcker nyans. Jag uppskattar verkligen att ni har en hel kategori inspirerad av den, jag har redan hittat flera nya favoriter.
Varukategorier
Handla
Information
SvenskaEnglishРусский

Moms visas: