STORT SORTIMENTNICKELSÄKERTSNABB LEVERANSÖPPET KÖP I 30 DAGAR
Cart
SvenskaEnglishРусский

Fina Pärlor fraktfritt oktober ut

I över två år har Fina Pärlor rullat fraktfritt till Sveriges alla hörn. Under dessa två år har vi tillsammans med er skapat en spännande butik med ett ständigt växande sortiment. Nu är butiken "vuxen", ni blir allt fler, ordrarna blir allt större och tyngre och Postens avgifter blir tyvärr allt högre, snart höjs de igen.

Samtidigt fortsätter vi med vårt miljöarbete. Som företagare blir man väldigt medveten om hur mycket onödig plast cirkulerar i handeln och vi undviker det där vi kan. Vi har till ex. uteslutit plast i vår hantering av metervaror som vi levererar på kraftpapper istället. Vi källsorterar och återvinner, vi väljer allt oftare miljökompenserade transporter och sist men inte minst skriver vi faktiskt ut alla era ordrar på klimatkompenserat papper. Både vi och ni förtjänar en klapp på axeln för det, tycker vi.

Hela oktobermånaden fortsätter vi skicka alla ordrar fraktfritt, men från och med den 1:a november inför vi en frakt- och hanteringsavgist för att kunna fortsätta erbjuda er så "gröna" pärlor som möjligt. Passa på att handla fina pärlor fraktfritt!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Varukategorier
Handla
Information
SvenskaEnglishРусский

Moms visas: