FRAKTFRITT INRIKESNICKELSÄKERTSNABB LEVERANSÖPPET KÖP I 30 DAGAR
Cart
SvenskaEnglishРусский

Pärla like a boss!

Det är alltid kul när nyheter rullar in i butiken, men vissa nyheter är bara extraroliga. Den här lyxiga pärlförvaringen har vi planerat och designat länge och nu är den äntligen här!

Dessa tre praktiska pärlbrickor är specialdesignade för seed beads och andra små pärlor (upp till 4mm). Du kan jobba med tre olika projekt samtidigt. Skjut bara in de brickorna du inte behöver för tillfället. Hur små dina pärlor än är, så kommer de att stanna i sina fack även om du vrider och vänder på lådan. Knappen i mitten fungerar som ett spärr, den måste lyftas upp innan du kan dra ut brickorna. Så länge knappen är nere, är brickorna låsta, så att inga nyfikna händer kan "råka" rycka ut dem och spilla ut dina pärlor.

Varje bricka har en liten inbyggd magnet för din pärlnål när du vill ta en paus. Så bra!

Vi hoppas att du blir lika förtjust i denna smarta manick som vi. Dina fina pärlor förtjänar det bästa. Ha en kreativ dag!

4 kommentarer

Helen3 månad sedan
När får ni in fler? Anmälde mig för 2 :)
Fina Pärlor 💎3 månad sedan
Hej Helen! Jag ser att du bevakar 2 olika färger :) Både de och 2 nya kommer under julimånaden, de är just nu på väg till butiken. Du kommer att få ett automatiskt meddelande så fort lagret fylls på.
Fina Pärlor 💎5 månad sedan
De är väldigt anpassningsbara. Dessa tre färger kommer att finnas i sortimentet, men du kan även önska en egen färg, hör bara av dig via mail, så löser vi det.
pysselnina5 månad sedan
längtar! kommer de att finnas i fler färger?
Varukategorier
Handla
Information
SvenskaEnglishРусский

Moms visas: