FREE SHIPPING IN SWEDENNICKEL SAFEFAST DELIVERIES30 DAYS FOR RETURNS
Cart
SvenskaEnglishРусский

Giveaway på Instagram

På vårt Instagram kan du just nu tävla om 5 valfria 14mm stora kristaller ur vårt gnistrande sortiment av Swarovski rivolis. Nästan 90 läckra färger finns nu i butiken. Bekanta dig med dem här och gissa sedan rätt 5 färger i rad för att delta i tävlingen.

Till Swarovski rivoli-sortimentet

Till vårt Instagram

Ett bra utbud av Swarovski kristaller för smyckestillverkning och pärlbroderier har länge varit ett mål för oss på Fina Pärlor. Nu har vi de stormpopulära rivolistenarna i 14mm och 18mm. Bland smyckestillbehör hittar du även passande örhängen och berlockstommar samt sew-on infattningar som lätt förvandlar din kristall till en praktisk komponent, redo att sys fast på textilunderlag.

Hitta oss på Instagram där vi heter Finaparlor. Där kan du läsa mer om hur du tävlar om Swarovski rivolis i dina favoritfärger.

2 comments

Smyckesatelje3 years ago
Vilken godisbutik och vilket utbud! Så glad att jag hittade Fina Pärlor! Kommer ni ta in Swarovski pärlor också?
Fina Pärlor 💎3 years ago
Vi har Swarovski pearls - deras lyxvariant av vaxade pärlor, du hittar dem i flera storlekar och många olika färger i en egen varukategori under PÄRLOR & STENAR/Swarovski. Vi planerar även ett sortiment av fasetterade kristallpärlor från Swarovski, både runda och bicones, men kan inte lova något datum ännu :)
Categories
Shop
Information
SvenskaEnglishРусский

Show VAT: