FREE SHIPPING IN SWEDENNICKEL SAFEFAST DELIVERIES30 DAYS FOR RETURNS
Show VAT:
Cart
SvenskaEnglishРусский

Swarovski Dome round stone

Swarovski Dome round stone

Idag bekantar vi oss med senaste nytt från Swarovski - Dome round stone (modell 1400). Dessa makalösa kristaller har hela 90 fasetter som skapar exceptionellt vackert färg- och ljusspel i varje sten.

I dagsläget har vi 18mm stora Swarovski Domes i 6 olika färger: Crystal, crystal AB, White Opal, Emerald, Aquamarine och Jet. 4 färger till kommer nästa månad. Klickar du på bilderna nedan, så kommer du direkt till utbudet av Swarovski Dome 1400.

 

Swarovski Dome har en mer invecklad slipning, en rundare ovansida och en aningen högre baksida än de populära Swarovski rivoli kristallerna.

Vad kan man göra med dessa fina kristaller?

Stenarna har bland annat efterfrågats av våra kunder som jobbar med silver och vi ser fram emot er feedback, det vore kul att se hur de ser ut i maffiga fingerringar!

Domes är väldigt effektfulla och har fort blivit populära i smycken där de infattas med seed beads. Vill man använda en sådan sten i pärlbroderier, så kan vi varmt rekommendera våra sew-on infattningar som egentligen är designade för Swarovski rivolis. Eftersom Dome-modellen är högre än rivolis, så passar infattningen inte helt perfekt, den skulle egentligen behöva vara en halvmillimeter högre, men eftersom man oftast använder en mjuk textilbas när man syr fast kristallerna, så spelar det i många fall ingen roll, baksidans spets sjunker ner i textilbasen tillräckligt för att infattningen ska kunna ligga platt.



2020-07-23
Categories
Shop
Information
SvenskaEnglishРусский

Show VAT: